O nama

NEGA

Vašem psu nudimo svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju)

VETERINARSKI NADZOR 24H

Ordinirajući veterinar dr.Nebojša Milivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas.

PREVOZ ZA PSE

U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Golden pets hotel – O nama

Golden Pets Hotel – pansion za pse malih rasa, nadomak centra Beograda, u mirnom delu grada. Ekskluzivan pansion za pse malih rasa, koji za čuvanje pasa nudi specijalno prilagođenu kuću i ograđeno dvorište, kao i puno ljubavi koju pružamo Vašem psu.
Vašem psu, dok je kod nas, možemo ponuditi sledeće: slobodu kretanja tokom 24h u okviru kuće i dvorišta,  koji su u potpunosti prilagođeni za smeštaj i čuvanje  pasa malih rasa, svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju), luksuzni apartman sa ekskluzivnim krevetićem za pse, mnogo igre i naravno, bezgranično strpljenje i ljubav, koju pružamo gostima našeg  Hotela za pse. Trudimo se da pas prilikom boravka kod nas u pansionu, ne menja svoje navike, već se ekipa Golden Pets Hotela  prilagođava  navikama i dnevnom ritmu koji Vaš pas ima. U dogovoru sa Vama možemo obezbediti da Vaš pas tokom boravka ima više od dva obroka u toku dana,  ili da Vašem psu bude dostupna hrana ceo dan.
Obezbeđujemo 24h ljudski nadzor  (24h aktivnog čuvanja pasa od strane zaposlenih u Golden Pets Hotelu), veterinarski nadzor uz lekarski izveštaj ordinirajućeg DVM za pse koji borave duže od 3 dana, zdravstveno osiguranje psa tokom boravka, socijalizaciju Vašeg psa, a sve pod parolom da se prilagođavamo navikama i ritmu koji Vaš pas već ima.
Osim čuvanja i brige o Vašem  psu, Golden Pets Hotel za pse malih rasa nudi i dodatne usluge:
– Šišanje i kupanje Vašeg psa dok je kod nas u Hotelu za pse.
– Ordinirajući veterinar dr.Nebojša Milivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas.
– U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg  psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Isplanirajte Vaš odmor, putovanja, poslovne obaveze, proslave, a nama prepustite  smeštaj i brigu o Vašem psu u našem ekskluzivnom pansionu!
Pre planiranog ostavljanja Vašeg psa u Hotelu za pse, možete nas posetiti, upoznati se sa ekipom Golden Pets Hotela I uveriti se u kvalitet naših usluga.
Vlasnicima koji se teško odvajaju od svog ljubimca,možemo organizovati posete i zajedničke dolaske kako bi i psu i Vama olakšali razdvajanje.
Očekujemo Vas u našem Golden Pets  Hotelu! Pozovite nas da se dogovorimo.

Dobrodošli u Hotel za pse! Beograd

POZOVITE +(381) 063 888 16 32

Možete nas kontaktirati